Bam! Het is zover en hier ben ik …

BAM! Het is zover, hier ben ik … Een beetje verlegen en onwennig, maar best wel trots. Een eigen accountantskantoor, het is best een grote stap! 

 

Logo check, website check, een eigen kantoor … I love it! 

 

Tijd om de ondernemerswereld op te schudden en gepassioneerde ondernemers een duwtje in de rug te geven. Ik kijk al uit naar de boeiende verhalen en het delen van bruisende ideeën. Meer nog, ik ben nu ook zelf ondernemer! Mag ik jullie StrateVision.fin BVvoorstellen?

#strategie #tech #vision #financial

 

Op de website vind je een beetje formeel, ik beken: “Het accountantskantoor voor de ondernemer die een partner zoekt, niet alleen om zijn administratie en formaliteiten in orde te brengen, maar óók een sparringpartner met rock & roll die meebouwt aan zijn commerciële en financiële groei.”

 

Wat je eigenlijk moet lezen is: Ik ga jouw zaak mee optimaliseren, efficiënter maken en je papierwerk een fikse dosis fun meegeven. Want dat is waar ik in geloof en wat ik graag doe! 

 

Ondernemers helpen bij hun ‘moetjes’

 

Mijn zoon, Louis, zit in het 3e leerjaar en krijgt geen huiswerk meer maar ‘magjes’ en ‘moetjes’

Automatisch zijn het de ‘magjes’, die vaak te maken hebben met creativiteit, het eerste klaar en worden de  ‘moetjes’  gewoon naar achter geschoven tot het echt klaar móet zijn, … Herkenbaar voor jou als ondernemer? 

 

Wel, laat die moetjes maar aan mij over, terwijl jij er de vruchten van plukt. Geef me het vertrouwen en ik garandeer je dat ik je begrijp, proactief meedenk en alles netjes in mensentaal uitleg. Wie heeft er ooit gezegd dat je accountant suf moet zijn en onbegrijpelijke termen moet spuien? 

 

Omarm de technologie 

 

Automatisering, digitalisering, de woorden vliegen je om de oren. Je moet mee, maar moeten … Wel, laat het maar aan mij over. Ik reik jou de juiste tools aan, zet alles netjes voor je op, terwijl jij verder kunt ondernemen. Dat is toch wat je het liefste doet? En het leukste? In de toekomst doe je het nog onderbouwd ook! En doe je alles nog het liefst met leisteen en griffel? No prob! 

 

Doe ik dat alleen? YES, ik heb heel wat ervaring, maar uiteraard werk ik samen met anderen en wordt er expertise uitgewisseld. Dit maakt de dienstverlening sterker. Samen hebben we het antwoord op al jouw vraagstukken. 

 

Kortom, de opzet is, met mijn ervaring en netwerk, er te zijn voor de ondernemer klein, middelmatig en groot, om op die manier met elke vezel en heel veel passie klaar te staan. Reken maar op een luisterend oor te bieden en een professionele begeleiding naar een rooskleurige toekomst! 

 

Tot binnenkort! 

 

#entrepreneurslife #passionate #entrepreneurspirit #advisoryservices #accountingservices