Head

BNI? Wees maar zeker van de meerwaarde!

Ruim een jaar geleden startte ik met StrateVision.fin. en dan nog wel in Mechelen waar ik niet onmiddellijk een netwerk had. Ga er maar aan staan …

Een netwerk opbouwen was dan ook een must. Na wat informatie te hebben ingewonnen leek het BNI-netwerk me het meest toegankelijke. Nog voor mijn opstart sloot ik me aan bij Mechelen Werkt! Het startschot van een bestaan vol veel te vroeg opstaan en me houden aan heel wat regeltjes.

Maar … ik moet toegeven, de naam is niet gestolen: het werkt!

Met de glimlach neem ik er dan ook het vroege uur en de spelregels bij. Niet enkel haal ik er veel business uit, je bouwt er ook met andere ondernemers een band op en legt waardevolle contacten.

Sinds mijn aansluiting rol ik elke woensdag op een veel te vroeg uur uit bed om bij te babbelen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. En dat is oprecht fijn. Want opnieuw, het werkt echt en ik haal er energie uit om de dag te kunnen beginnen. Beschouw ons gerust als een bende ongelofelijk toffe ondernemers die de positiviteit van het ondernemen inzien. Ja, er zijn hobbels en bobbels, maar die ervaringen kunnen delen is geweldig.

Het kernteam van die leuke bende?

Ik denk aan Paul van Dijck van Crealuna die me als grafisch ontwerper helpt,, Peter Jacobs die garant staat voor mijn verzekeringen, Harald van Ooteghem voor de wijntjes op de maandelijkse after-work, Johan Van der Taelen voor diverse kantoorbenodigdheden, Dominique Delcourt voor meubeltjes tijdens een event, Jan Nelissen voor diverse spulletjes met ons logo net als Glenn Vermeylen. Maar ook Wout Pittoors voor ons alarm, Ine Vercammen voor de coaching en Ben Martens voor het prachtige schilderij. En dan vergeet ik zeker ook Katrien Hoefkens die heerlijke lekkernijen zowel voor de collega’s als voor klanten voorziet niet.

Merci mannen en vrouwen! Zonder jullie zou mijn traject echt niet hetzelfde zijn.

PS: Wil jij ook je netwerk verruimen? Check via de website of je in jouw regio een chapter kan bezoeken, ik kan het alleen maar aanraden! Wil je ons knotsgekke chapter komen bezoeken? Koffiekoeken en koffie staan klaar, geef gerust een berichtje en je wordt met open armen verwelkomd op onze volgende meeting!